Regler & Betingelser

1.     Hvert tilmeldt hold består af 5 personer. Det er tilladt at blande hold med kolleger, familie, venner osv. Men man kan ikke udskifte deltagere undervejs. Som virksomhed må man gerne tilmelde flere grupper.

2.     Man kan kun deltage på ét hold. Samme person kan ikke deltage på flere hold.

3.     Hvert hold udnævner en TOVHOLDER, som er ansvarlig for vejning, og for at indrapportere resultatet af den ugentlige vejning.

4.     TOVHOLDER skal sikre sig, at vejningen sker inden fredag kl. 12.00. Vejningen foregår iført tøj, dog ikke sko, og i vejningsresultatet fratrækkes 1 kilo for at tilgodese dette.

5.     Vejningens resultat indrapporteres inden kl. 14 fredag til hjemmesiden www.randerspåvægten.dk Er man forhindret i at indrapportere til tiden, så kontakt venligst projektledelsen for anden aftale. Ved manglende indberetning, vil den foregående uges resultat gælde.

6.     TOVHOLDER udstyres med digital vægt.

7.     Projektet løber over 8 uger.

8.     Alle deltagere starter i indeks 100.

9.     Det hold der er gået længst ned i samlet indeks er vinder.

10.  Index beregning: Nuværende vægt / startvægten x 100 = Index

11.  Der uddeles præmier til de tre hold, som samlet taber sig mest. 1.præmien har en værdi af kr. 10.000, 2. præmien har en værdi af kr. 5.000 og 3. præmien har en værdi af kr. 3.000.

12.  Alle former for snyd vil føre til direkte eksklusion af hele holdet

Ansatte i Arena Randers er velkomne til at deltage på lige fod med øvrige deltagere, men kan dog ikke anerkendes som vindere, og kan derfor heller ikke modtage præmier.
 

 Læs info