Randers På Vægten

Kom igang

Den 15. januar 2016 lyder startskuddet til endnu en dyst om, hvem der bliver Randers’ bedste ”tabere”.
Arena Randers arrangerer i samarbejde med Randers Amtsavis en åben konkurrence, som handler om at opnå det største samlede vægttab på 8 uger. Konkurrencen foregår i hold. På hvert hold skal være 5 deltagere. Det kan være et virksomhedshold, men det kan også være vennerne, familien, naboerne eller klassekammeraterne. Man må tilmelde alle de hold á 5 personer, man kan samle.
På hvert hold vælges en tovholder, som er den person der er ansvarlig for at tilmelde holdet samt stå for den ugentlige vejning og indtastning heraf.


Det koster kr. 500,- at tilmelde et hold. Beløbet betales ved en bankoverførsel, som tovholderen får besked om ved tilmelding af holdet. Bemærk tilmeldingen er ikke endelig før end beløbet er indbetalt.

Sidste tilmelding til konkurrencen er den 13. januar 2016.

Den 15. januar, når startskuddet lyder, skal alle deltagere kontrolvejes ved et startevent fra kl. 16-18 i Arena Randers. Alle deltagere bliver derefter tildelt indeks 100. Din nøjagtige vægt vil på intet tidspunkt fremgå andet end i indeks, og det vil derfor kilomæssigt være anonymt at deltage. Holdene skal herefter vejes hver uge, og TOVHOLDER i gruppen sørger for at alle resultater bliver indberettet hver fredag senest kl. 14. Her på siden kan resultaterne følges tæt. Har man lyst, må man gerne indtaste resultater hver dag.

Når de 8 uger er gået, bliver alle igen kontrolvejet. De hold der samlet har tabt sig mest, vinder konkurrencen. Vinderne vil blive kåret den 11 marts ved en festlig afslutning fra kl. 16-18 i Arena Randers 1. præmien er et storby ophold til hele holdet til en værdi af kr. 10.000,-, 2. præmien er en hyggelig og lækker aften i byen for hele holdet til en værdi af kr. 5.000,- og til 3. pladsen vinder en sjov oplevelse for hele holdet til en værdi af kr. 3.000,-
Foruden præmier til de 3 bedste hold, vil der være masser af lodtrækningspræmier til sluteventen til de fremmødte hold.

Hver uge vil vi desuden kåre ”ugens højdespringer”. Titlen tildeles det hold, hvis indeks samlet er faldet mest i den forgangne uge. "Ugens højdespringer" hold vil få direkte besked på mail og vil blive indkaldt til en kontrolvejning i Arena Randers. Der vil være spurtpræmier hver uge til det vindende hold. Det er derfor vigtigt holdet husker at indtaste jeres ugentlige vægt, hver fredag inden kl. 14.
Index beregning: Nuværende vægt / startvægten x 100 = Index,
Index og ugens højdespringer udregnes pr. automatik.

Alle deltagere har mulighed for at deltage i en makeoverkonkurrence, hvor vi udlodder en total makeover til en dame og en mand. Deltagerne kan tilmelde sig makeoverkonkurrencen til starteventen den 15. januar. 

Læs regler

Kom igang